Bibliodrama

Bibliodrama

Wanneer

14 november 2023    
19:45 - 21:30

Waar

Nieuwe Kerk
Nieuwe Kerkhof 1, Groningen, 9712 PT

Evenement type

Hoe ontsluit je Bijbelverhalen in deze tijd? Bibliodrama is een krachtige vorm om te ontdekken hoe Bijbelverhalen raken aan ons leven vandaag de dag. Stap zelf via een rol een Bijbelverhaal binnen en ervaar wat er dan gebeurt. Onderzoek via spel en beweging hoe de oude verhalen tot leven komen. In ontmoeting met elkaar verken je wat dit met je doet, wat raakt en tegenstaat. Zo ontdek je nieuwe betekenissen in het verhaal en verrijk je jouw levensverhaal met nieuwe perspectieven.

We organiseren in de Nieuwe Kerk opnieuw drie avonden bibliodrama. De thema’s van de avonden sluiten aan bij het jaarthema Op het spel!. Voor ons allemaal een kans om op een inspirerende en nieuwe manier je eigen levensverhaal met Bijbelverhalen in verbinding te brengen. De avonden staan gepland op dinsdag 3 oktober, dinsdag 31 oktober en dinsdag 14 november in het Nieuwe Kerk Centrum.

Wil je meer informatie of lijkt het je leuk om deel te nemen? Mail dan naar: t.liefting@nieuwekerk.org en/of jantinezuur@gmail.com